Nie jesteś zalogowany na forum.
- Jeszcze raz - zażądałem. - Tym razem z większym przekonaniem. Musisz sama w to uwierzyć. - Poinstruowałem ją.
-Dylan jest Moim chłopakiem.-Powiedziałam pewniej.
Klasnąłem w dłonie. Ale to jeszcze nie było to.
- Głośniej. Przekonaj mnie do swojego twierdzenia. Pewność nic ci nie da, jeśli nie będziesz czuła tego wewnątrz.
Wlanlelam głową w biurko.
-Dylan jest Moim chłopakiem!-Podnioslam ja i powiedziałam głośno z przekonaniem.
- Lepiej. - Spojrzałem na nią z nadzieją w oczach. - Ale mogłaś postarać się bardziej.
-Sam się bardziej postaraj...-mruknelam.
Weatchnelam.
-Dylan jest moim chłopakiem i bardzo go kocham, chciała bym być z nim już zawsze aż do smierci.-Powiedziałam z dużym przekonaniem i głośno.
Kiwnąłem głową z uznaniem.
- Przez kilka następnych dni masz mieć to wbite tutaj. - Wskazałem na głowę. - Tymczasem dziękuję za rozmowę, czarna Azjatko. Widzimy się w przyszłym tygodniu - oznajmiłem.
-Jasne. Będę sobie To powtarzać codziennie przed snem i jak wstane-Wywrocilam oczami.
- Trzymam cię za słowo! - zawołałem za nią, gdy wychodziła. Spojrzałem jeszcze raz na adres Dylana. Jutro złożę mu wizytę.
Wiadomość dodana po 21 min 17 s:
- Specjalny przypadek - powtórzyłem pod nosem, opierając się o barierkę balkonu. Kto będzie takim specjalnym przypadkiem?
Zauważyłem czarną furgonetkę, która zatrzymała się pod kliniką. Prowadzili kogoś w szpitalnej koszuli i workiem na twarzy.
Wróciłem do pomieszczenia, czekając. Mijały minuty, aż w końcu zapukali. Wprowadziłem ich i podszedłem zaciekawiony. Zdjąłem szary worek z twarzy.
- Już rozumiem, czemu miałaś to na twarzy. - Skrzywiłem się i założyłem go z powrotem na jej twarz. Chryste. - Specjalny przypadek? - zwróciłem się do dwójki oficerów. - To do chirurga plastycznego, nie do mnie. - Westchnąłem i kazakem posadzić ją na łóżku, w rogu.
-Chirurg plastyczny to będzie zaraz potrzebny tobie!-Warknęłam. I kopnelam go na oślep. Na szcescie trafiłam.
A Kto Umarł Ten Nie Żyje
Oho, jeszcze warczy. Odwiedzili po drodze schronisko i nabawiła się wścieklizny?
Trafiła w policjanta obok, który nie był zbytnio tym zachwycony i uniósł na nią rękę, w ostatniej chwili ją powstrzymałem.
- Zaczekajcie na zewnątrz - poprosiłem. Nadal nie zdjąłem jej worka z twarzy, tak się przyjemniej rozmawiało. Przyniosłem sobie stołek i postawiłem w bezpiecznej odległości. - Jak się nazywasz? - spytałem na początek.
Nie odzywalam się.
Zabić w najokrutniejszy z możliwych sposobów to będzie za delikatne dla niego...
A Kto Umarł Ten Nie Żyje
- Pragniesz skończyć w więzieniu? Albo gorzej, psychiatryku? - Pokręciłem głową. - Nie wiesz, jak tam jest. Nie wytrzymasz ani dnia. - Zacisnąłem zęby. - To ode mnie zależy, gdzie trafisz, więc radziłbym mówić.
-Wiem jak tam jest. Zdejmij mi to z głowy!
Hmm... Ugotować w oleju... Też dobry pomysł..
A Kto Umarł Ten Nie Żyje
Wywróciłem oczami, nadal siedząc na swoim miejscu.
- Przestaniesz warczeć i tryskać ogniem, a zamiast tego zaczniesz normalnie odpowiadać, to rozważę tę opcję - zaproponowałem.
-Odpowiadam normalnie!-Syknelam.
-Jak tylko będę mogła to Ci takie piekło urządze, że będziesz bał się samego siebie...-Mamrotałam do siebie.
A Kto Umarł Ten Nie Żyje
- Jestem jedynym, który może ci pomóc - przypomniałem i zdecydowałem się zdjąć ten cholerny worek. Stanąłem przed nią, zakładając ręce na ramiona. Mój wzrok automatycznie powędrował do skutych rąk. Dobrze. - Jak się nazywasz?
-Sprawdź sobie.-Patrzyłam na niego z mordem w oczach. -Chyba że się boisz, że jak sie obrocisz to Cię zabiję.
Ostatnio edytowany przez Claudia Gabriella Russo (2017-08-13 20:17:35)
A Kto Umarł Ten Nie Żyje
Zmarszczyłem brwi, patrząc na nią z żalem.
- Nie ma takiej potrzeby - stwierdziłem krótko, z powrotem naciągając worek na jej głowę. Zawołałem dwóch ochroniarzy, kończąc pisać oświadczenie. - Psychiatryk.
-Tchórz.-Zanuciłam. -Obyś cierpiał jak bedziesz umierać.
A Kto Umarł Ten Nie Żyje
- Wątpię byś wiedziała, co tak naprawdę oznacza słowo tchórz. - Zmarszczyłem brwi, gdy zaczęli ją odprowadzać. - Możecie się mnie spodziewać w przyszłym tygodniu - rzuciłem do tego po prawo, zanim zniknęli całkowicie.
Muszę to odwołać, muszę to odwołać, muszę to odwołać. Niepokojące myśli tłukły się w mojej głowie aż w końcu postanowiłam zapukać. Zabiję ją. Nie dość, że była pijana, że to się stało... Zabiję.
Bez wątpienia zakończenia są trudne, ale tak naprawdę nic się nie kończy
Samantha Jenkins. Problem: Tkwi we friendzonie od kilku kat i nie potrafi z niego wyjść. Pomóżcie jej!!
Przeczytałem zgłoszenie. Ktoś sobie robił żarty? Doprawdy friendzone? A co ja, swatka od siedmiu boleści? Westchnąłem i zaprosiłem, zapewne Sammy, czytając ze zdrobnienia, do gabinetu.
Kiedy tylko weszłam, zaczęłam mówić, choć trudno było mi sobie wyobrazić ten komentarz Donny.
- Ogólnie rzecz biorąc to chciałam przeprosić za to całe zamieszanie i po prostu odwołać spotkanie, ponieważ jest zbyteczne - powiedziałam pośpiesznie. - Koleżanka za dużo wypiła i... sam pan wie. - Odgarnęłam włosy za ucho. - Także... jeszcze raz przepraszam.
Bez wątpienia zakończenia są trudne, ale tak naprawdę nic się nie kończy
Zlustrowałem ją wzrokiem
- Skoro już przyszłaś to siadaj. - Byłem miło zaskoczony. Spodziewałem się zaniedbanej kobiety, z trudnościami znalezienia kogokolwiek. - Mamy friendzone. - Ponownie przeczytałem zgłoszenie.